Bankszámlakivonat igényléshez kapcsolódó tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

A jelen tájékoztatás Címzettjei: a korábban a Sberbank Magyarország Zrt.-vel (jelenleg: Sberbank Magyarország Zrt. „v.a.”; székhely: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Sberbank) bankszámlaszerződést kötött Ügyfelek.

A Magyar Nemzeti Bank 2022. március 2-án hozott határozatával a Sberbank pénzügyi szolgáltatási és kiegészítő pénzügyi szolgáltatási tevékenységek, valamint meghatározott befektetési szolgáltatási tevékenységek és kiegészítő szolgáltatások végzésére jogosító tevékenységi engedélyeit visszavonta, és egyben elrendelte a Sberbank végelszámolását. A végelszámolás kezdő időpontja 2022. március 2. napja volt. A Sberbank pénzügyi szolgáltatás nyújtására vonatkozó tevékenységi engedélyeinek visszavonása következtében a bankszámlaszerződések 2022.03.02-án megszűntek.

Utólagos bankszámlakivonat igénylésre az alábbi elérhetőségeken van lehetőség:

A bankszámlakivonat igénylésekor kérjük adja meg a pontos ügyfélnevet, a bankszámlaszámo(ka)t, és jelölje meg hogy mely időszakokra (év, hónap) vonatkozóan kéri a bankszámlakivonat(ok) kiállítását.

Az utólagosan kiállított bankszámlakivonatok díja (azon Ügyfeleink esetében, akik részére korábban a kivonatok már megküldésre kerültek):

Az igényelt bankszámlakivonatokat kizárólag papír alapon tudjuk előállítani!

Átvételre postai úton, Lakossági ügyfelek esetén az ügyfél lakcímére vagy a Sberbanknál korábban bejelentett levelezési címére küldve, Vállalati ügyfelek esetén a cégnyilvántartásban hatályos székhely vagy telephely címre küldve van lehetőség.

Személyes átvételre, előzetes időpontegyeztetést követően az EWBC irodaház (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.) címén van lehetőség.

E-mailben, banktitok védelmi okokból nem áll módunkban bankszámlakivonatot küldeni.

Az igényelt bankszámlakivonatok pontos díjának összegével és az átutaláshoz szükséges adatokkal kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@sberbank.hu és az ugyintezes@sberbank.hu e-mail címen.Az igényelt bankszámlakivonatok átadására/postai megküldésére, a kivonat(ok) díjának megfizetését követően kerülhet sor.Köszönettel,

Sberbank Magyarország Zrt. „v. a"