Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Koronavírus tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink! 
 
A Sberbank számára kiemelten fontos ügyfelei és munkatársai egészségének megóvása, ezért a koronavírus (COVID-19) terjedésének megelőzésének érdekében bankunk is széles körű intézkedéseket hozott. A vonatkozó ajánlások betartása mellett többek között különös figyelmet fordítunk az eszközeink intenzív tisztítására, a közösségi tereink gyakori fertőtlenítésére és takarítására.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önök és Kollégáink védelme érdekében, 2021.11.18 csütörtöktől bankfiókjainkban kötelező a maszkhasználat
 
Kérjük ügyfeleinket, hogy amennyiben lehetséges, a személyes ügyintézés helyett válasszák online vagy telefonos csatornáinkat illetve az önkiszolgáló szolgáltatásokat ügyeik intézésére.
 
Digitális szolgáltatásaink otthonából kényelmesen elérhetőek online vagy telefonon: 
 
Készpénz felvételére az ATM-ek igénybevételét javasoljuk a fióki pénztár használata helyett valamint a bankkártya szolgáltatások is zavartalanul működnek így a napi tranzakciók nagy része a fiókok igénybe vétele nélkül is megoldható. 
 
Kérjük, hogy mindenképpen a digitális csatornákon intézze bankügyeit, amennyiben az alábbi tüneteket észleli magán:
 
  • láz, köhögés, légszomj, hidegrázás, valamint izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, fáradékonyság 
Amennyiben a fenti csatornákon az ügyintézés nem megoldható, kérjük vegye figyelembe, hogy bankunk a fióki ügyfélkiszolgálással kapcsolatban az alábbi változtatásokat léptette életbe:
 
  • Egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik, a többi várakozót kérjük, hogy a bejárat előtt várakozzon, egymástól kb. 1 - 2 méterre.
  • Bankfiókon belül is kérjük Ügyfeleinktől a minimum 1 - 2 méteres személyes távolság megtartását, valamint kérjük Ügyfeleinket (a kiskorúak védelmében) lehetőség szerint a gyermekeket ne hozzák magukkal az ügyintézéshez.
Bankfiókjaink nyitvatartásiról a honlapunkon tájékozódhat.

A koronavírus fertőzés kapcsán további tájékoztatást, információkat kaphat a kormány által frissített hivatalos weboldalon: https://koronavirus.gov.hu/ 
 
Amennyiben fiókjainkat felkeresi, kérjük különös tekintettel figyeljen a higiéniára, javasoljuk, hogy használjon kézfertőtlenítőt, illetve gyakran és alaposan mosson kezet. 
 
Egészségünk megóvása közös felelősségünk! 
 
Köszönjük együttműködésüket! 
Sberbank Magyarország Zrt.