Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Újraterveztük Mobilbank applikációnk teljes kezelőfelületét!Az új alkalmazással könnyebb használhatóságot és átláthatóbb funkciókat biztosítunk Ügyfeleink számára.

Mostantól egy helyen kezelheti számláit és tranzakcióit. Egyszerűbben és gyorsabban áttekintheti és kezelheti utalásait, egyértelműbben navigálhat a funkciók között és egy helyen találja meg az összes fontosabb beállítást, információt.

Amennyiben rendelkezik már mobil alkalmazásunkkal az applikáció (a telefon beállításától függően) automatikusan frissül vagy frissíteni kell az áruházakban (Google Play áruház, Apple App Store). Frissítés után az adatai megmaradnak, így nem kell újra regisztrálnia az alkalmazásban.
Abban az esetben, ha még nem töltötte le a Sberbank mobilbank alkalmazást, de rendelkezik Netbank felhasználói hozzáféréssel az alábbi linkeken keresztül elérheti az applikációnkat:
 

     


Sberbank Mobilbank alkalmazás telepítése és regisztrációja:
  1. Töltse le és indítsa el az alkalmazást.
  2. Adja meg azonosítóját és jelszavát, majd másolja be az SMS-ben érkező egyszer használatos belépési kódot.
  3. A regisztrációs folyamat során adjon meg egy egyedi, hat számjegyből álló MPIN kódot. Kérjük, jegyezze meg a megadott MPIN kódot, mert a továbbiakban ennek segítségével tud majd belépni!
  4. Amennyiben készüléke alkalmas rá, úgy biometrikus azonosítással is beléphet az applikációba, melyet a regisztrációs folyamat utolsó lépésében engedélyezhet