Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Sberbank a Mamut II Bevásárlóközpontban

2019. július 15-től új helyen, a Mammut II Bevásárlóközpont 3. emeletén várja ügyfeleit a Sberbank. A hitelintézet az ügyfelek igényeinek figyelembevételével döntött a Retek utcai fiókjának költöztetése mellett. 

A Sberbank számára kiemelkedően fontos ügyfelei kényelme és a modern ügyintézési lehetőség biztosítása, ezért az új bankfiók a központi helyen lévő és rendkívül jól megközelíthető, számos parkolóval rendelkező Mammut bevásárlóközpontban kapott helyet. A hitelintézet bízik benne, hogy az érkező ügyfelek számára így könnyebb lesz a bankfiókba eljutni.  

Az új helyszínen a Fair termékeiről ismert Sberbank modern fogadótérben és a bevásárlóközpont látogatóforgalmához igazított, megváltozott nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.  

„Reméljük, hogy ügyfeleink elégedettek lesznek az új helyszínen nyújtott szolgáltatásainkkal. A szakértő és komfortos fióki ügyintézés mellett különböző online csatornáink is folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére állnak. – nyilatkozta Fodor Tamás, a Sberbank Retail területért felelős Igazgatósági tagja. 
A Sberbank Magyarország Zrt-ről: 
 
A Sberbank Magyarország Zrt. a Sberbank Europe AG leányvállalata, lakossági-, mikro-, KKV- és nagyvállalati ügyfeleknek nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon. A bécsi központú Sberbank Europe csoport Európa 8 piacán van jelen: Ausztriában, BoszniaHercegovinában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szerbiában és Németországban.