Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Novum Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Novum Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Tájékoztatjuk, hogy az ERGO Életbiztosító Zrt., illetve az ERGO Versicherungen Aktiengesellschaft Magyarországi Fióktelepe 2019. július 1. napjától, a Magyar Nemzeti Bank határozata alapján a Generali Biztosító Zrt-re ruházta át biztosítási szerződéseit.
A Generali Biztosító Zrt. tehát a fenti nappal az ERGO Életbiztosító Zrt., illetve az ERGO Versicherungen Aktiengesellschaft Magyarországi Fióktelepe helyett biztosítóként vált a biztosítási szerződésének alanyává, illetve a biztosítási szerződésével kapcsolatos adatok tekintetében adatkezelővé. A személyes adatai kezelésére vonatkozó információkat a www.generali.hu honlapról elérhető adatkezelési tájékoztatóban találja meg.
A szerződések átruházása a már meglévő biztosítási szerződésére vonatkozó feltételeket egyebekben nem érinti, azok változatlan tartalommal hatályban maradnak.
Meglévő biztosítással rendelkező ügyfeleink a Generali 452-33-33-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatának 6. menüpontjában tájékozódhatnak a biztosítási szerződésükről.
Ezen biztosítási termék tekintetében új szerződés már nem köthető meg a Sberbank fiókjaiban.

Hosszú távú megtakarítási lehetőség gyermeke számára
Daganatos betegség diagnózisához kiegészítő biztosítás
Eseti megtakarítási lehetőség - megtakarítását további összegekkel, alkalomszerűen növelheti
Rugalmas tartam - szolgáltatás a gyermek korához igazítva
Adókedvezmény*

Gyermeke különböző életszakaszaiban folyamatosan kisebb-nagyobb kiadással járó mérföldkövek jelentkeznek, legyen szó gyermeke taníttatásáról, vagy új lakás vásárlásáról.  
A Novum életbiztosítás segít Önnek, hogy időben elindított megtakarítással megbízható, stabil hátteret teremthessen gyermeke számára.

Termékjellemzők

 • A biztosítási tartam 5 évtől választható és rugalmasan alakítható, de legkésőbb a biztosított 65. életévéig tarthat.
 • A befektetés értéke a biztosított életkorától, a rendszeres megtakarítás nagyságától és az eszközalap tényleges teljesítményétől függ.
 • A minimális biztosítási összeg a biztosítási szerződés kezdetekor a biztosítási szerződés létrejöttekor érvényes éves biztosítási díj és a biztosítás tartamának szorzata.
 • Választható kiegészítő szolgáltatások: enyhítheti egy esetleges súlyos baleset anyagi következményeit, daganatos betegség esetén gyors diagnózishoz juthat.
 • Éves, féléves, negyedéves és havi díjfizetési gyakorisággal is választható.
 • A megtakarítás eseti befizetésekkel is növelhető.
 • A kockázatvállalásának megfelelő eszközalapot választhat.
 • A biztosított halála esetén a szerződés nem szűnik meg: a biztosító befizeti a biztosítási összeg és az aktuális érték különbözetét a szerződésre, amely a legkisebb kockázatú eszközalapba kerül és lejáratkor kifizetjük a befektetési egységek aktuális értékét a kedvezményezett(ek) részére.
 • *Adókedvezmény - kihasználhatja az aktuális Szja szabályozás szerinti kamatadó kedvezményeket: a 2017. évi szabályozás értelmében a szerződés létrejöttét követő 6. évforduló után
 • A Novum Befektetési egységekhez kötött életbiztosítást az ERGO Életbiztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként a Sberbank közvetíti, a biztosítási szolgáltatást az ERGO Életbiztosító Zrt. nyújtja.

Igénylési feltételek

 • Minden 18-60 éves magánszemély igényelheti.

Mi szükséges az igényléshez?

 • Az igényléshez mindössze a leendő Szerződő személyazonosság igazolására alkalmas igazolványa és lakcímkártyája szükséges.

Panaszbejelentés

 • Amennyiben Ön panasszal kívánna élni az ERGO Életbiztosító Zrt. szolgáltatásával kapcsolatban, úgy azt az alábbi elérhetőségeken teheti meg:
 • levél: ERGO Életbiztosító Zrt., 1428 Budapest, Pf. 5.
 • Fax: +36 1 877 1110
 • e-mail: ergo@ergo.huÉrdeklődjön a részletekről!

+36

*Kötelező mezők

Az igénylés menete három lépésben

Regisztráció

Töltse ki az adatlapot otthonról, kényelmesen!

Kapcsolatfelvétel

Hamarosan felkeressük Önt a megadott elérhetőségeken.

Találkozó

Keresse fel bankfiókunkat, hogy véglegesítse igénylését!