Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Patronus Kockázati életbiztosítás

Tájékoztatjuk, hogy az ERGO Életbiztosító Zrt., illetve az ERGO Versicherungen Aktiengesellschaft Magyarországi Fióktelepe 2019. július 1. napjától, a Magyar Nemzeti Bank határozata alapján a Generali Biztosító Zrt-re ruházta át biztosítási szerződéseit.
A Generali Biztosító Zrt. tehát a fenti nappal az ERGO Életbiztosító Zrt., illetve az ERGO Versicherungen Aktiengesellschaft Magyarországi Fióktelepe helyett biztosítóként vált a biztosítási szerződésének alanyává, illetve a biztosítási szerződésével kapcsolatos adatok tekintetében adatkezelővé. A személyes adatai kezelésére vonatkozó információkat a www.generali.hu honlapról elérhető adatkezelési tájékoztatóban találja meg.
A szerződések átruházása a már meglévő biztosítási szerződésére vonatkozó feltételeket egyebekben nem érinti, azok változatlan tartalommal hatályban maradnak.
Meglévő biztosítással rendelkező ügyfeleink a Generali 452-33-33-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatának 6. menüpontjában tájékozódhatnak a biztosítási szerződésükről.
Ezen biztosítási termék tekintetében új szerződés már nem köthető meg a Sberbank fiókjaiban.

Védelem családja számára bármely okból bekövetkező halál esetén: a Biztosító fizeti a fennálló hiteltartozást
Hosszú elérhető tartam: Biztosítási védelem akár 75 éves korig

Termékjellemzők

 • Rendszeres díjas kockázati életbiztosítás, amely haláleseti tragédia esetén szolgáltat, megtakarítást nem tartalmaz.
 • Hitelfedezeti védelem: a biztosításában megjelölheti hitelintézetét visszavonhatatlan kedvezményezettként, és így a biztosító egy nem várt tragédia esetén kifizeti a biztosítási összeget a banknak, mely csökkenti vagy akár fedezi a hiteltartozás összegét.
 • A kockázati életbiztosítás minimális biztosítási összege 500 000 Ft.
 • A biztosítás tartama: minimum 1 év, a biztosított legmagasabb lejárati életkora 75 év.
 • Biztosítási szolgáltatás: a biztosított halála esetén a biztosító a haláleseti szolgáltatásra megjelölt kedvezményezett(ek)/visszavonhatatlan kedvezményezett részére teljesíti az aktuális biztosítási összeget. Amennyiben a biztosított a biztosítási tartam lejáratakor életben van, a biztosítás szolgáltatás teljesítése nélkül megszűnik.
 • A Patronus Kockázati életbiztosítást az ERGO Életbiztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként a Sberbank közvetíti, a biztosítási szolgáltatást az ERGO Életbiztosító Zrt. nyújtja.

Igénylési feltételek

 • Minden 18-65 éves magánszemély igényelheti.

Mi szükséges az igényléshez?

 • Az igényléshez mindössze a leendő Szerződő személyazonosság igazolására alkalmas igazolványa és lakcímkártyája szükséges.

Panaszbejelentés

 • Amennyiben Ön panasszal kívánna élni az ERGO Életbiztosító Zrt. szolgáltatásával kapcsolatban, úgy azt az alábbi elérhetőségeken teheti meg:
 • levél: ERGO Életbiztosító Zrt., 1428 Budapest, Pf. 5.
 • Fax: +36 1 877 1110
 • e-mail: ergo@ergo.huÉrdeklődjön a részletekről!

+36

*Kötelező mezők

Az igénylés menete három lépésben

Regisztráció

Töltse ki az adatlapot otthonról, kényelmesen!

Kapcsolatfelvétel

Hamarosan felkeressük Önt a megadott elérhetőségeken.

Találkozó

Keresse fel bankfiókunkat, hogy véglegesítse igénylését!