Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Hitelkártya Hitelfedezeti Biztosítás

Biztonságos háttér a mindennapokhoz

Hitelkártya Hitelfedezeti Biztosítás
Védelem legalább 50%-os mértékű baleseti eredetű egészségkárosodás esetén
Segítség keresőképtelenség, regisztrált munkanélküliség vagy balesetből eredő kórházi kezelés esetén
 

Termékjellemzők

 • Kedvező havi biztosítási díj
 • Halál, egészségkárosodás, munkanélküliség, keresőképtelenség és baleseti kórházi ápolás esetén a hitelkártya tartozás átvállalása (a biztosítási feltétel szerint)
 • Egyszerű és gyors igénylés a bankfiókban

 • A teljeskörű termékjellemzők megismeréséhez kérjük, tanulmányozza át a biztosítási feltételeket, amit itt talál.

Igényelhető szolgáltatási csomag és díja

Szolgáltatási csomag
Bármely okból bekövetkező halál esetére szóló szolgáltatás
69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás (OEP rokkantság) esetére szóló szolgáltatás
Baleseti eredetű, 50%-ot elérő egészségkárosodás (rokkantság) esetére szóló szolgáltatás
Keresőképtelenségi szolgáltatás
Munkanélküliségi szolgáltatás
Baleseti eredetű kórházi ápolásra szóló szolgáltatás
A biztosítási szolgáltatási díj mértéke: A biztosítás díja az esedékességet megelőző hónap utolsó napján fennálló kintlévőség 1%-a. Ha például a felhasznált hitelkeret a vizsgált napon 0 Ft, akkor a biztosítás díja is 0 Ft. Ha a felhasznált hitelkeret a vizsgált napon 50 000 Ft, akkor a biztosítás díja 500 Ft.

 

Igénylési feltételek 

Hitelkártya hitelfedezeti biztosítást igényelhet:

 • Hitelkártya igényléssel egyidejűleg bármely Sberbank bankfiókban
 • Meglévő Sberbank hitelkártyája mellé személyesen bármely bankfiókunkban

Mikortól érvényes a biztosítási szolgáltatás?

A Biztosító kockázatviselésének kezdete:

 • amennyiben a biztosítás igénylése a hitelkártya igényléssel egyidőben történik, akkor a kockázatviselés kezdete a hitelszámla megnyílását követő 2. munkanapján 0:00 óra
 • amennyiben a biztosítás igénylése a hitelkártya igénylést követően írásban történik, akkor a kockázatviselés kezdete a Biztosított által aláírt Biztosítotti nyilatkozat bankhoz történő megérkezését követő 2. munkanapján 0:00 óra

Kárbejelentés

 • A biztosítási eseményt és a szolgáltatási igényt annak bekövetkeztétől számított 15 napon belül a Biztosítónál kell bejelenteni a Bank és a Biztosító honlapjáról letölthető, vagy a Biztosító irodáiban (Ügyfélszolgálatok, Generali pontok) beszerezhető Szolgáltatási Igénybejelentő nyomtatványon.
  Kérjük, hogy a kitöltött kárbejelentő lapot és a mellékelt dokumentumokat a 06-1-451-3857 számra faxolja el, vagy küldje el aláírva, szkennelve a generali.hu@generali.com email címre.
  Amennyiben bejelentését postán szeretné továbbítani, megteheti a következő címre: Generali Biztosító Zrt. 7602 Pécs, Pf.: 888.
  A Biztosítási szolgáltatással kapcsolatos kérdése esetén a Biztosító Telefonos Ügyfélszolgálata nyújt tájékoztatást a 06-1-452-3333-as telefonszámon. A Biztosító munkatársai munkanapokon 8.00 és 20.00 óra között fogadják hívását. A Biztosító az igény elbíráláshoz szükséges valamennyi okmány beérkezését követő 15 napon belül teljesít a Bank részére. A Biztosító mindig írásban értesíti Önt az elbírálás eredményéről. Ön köteles a kölcsöntartozását mindaddig a Bank felé törleszteni, amíg a Biztosító a szolgáltatási igényről döntést nem hoz.

Főbb mentesülések és kizárások

A Biztosító nem nyújt szolgáltatást, ha

 • a bekövetkezett biztosítási esemény egy, a kockázatviselés kezdetét megelőző 3 évben már meglévő betegség következménye
 • amennyiben a Biztosított a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül elkövetett öngyilkosság következtében hal meg
 • a káresemény veszélyes sportok (például: ejtőernyős ugrás, autóversenyzés), vagy kábítószeres, vagy alkoholos befolyásoltság következtében történik.
 • a munkaviszony a biztosítás első 90 napjában, vagy a próbaidő alatt, vagy a munkavállaló általi rendes felmondással szűnik meg
 • a 60 napot meg nem haladó keresőképtelenség, munkanélküliség esetén

 • A biztosítás részleteit, köztük a mentesüléseket és kizárásokat megtalálja a Biztosítási feltételekben.
   
  Jelen rövidített tájékoztató a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza, a közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató nem minősül biztosítási ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a Biztosítási Feltételekben talál. A hitelfedezeti biztosítás igénylése opcionális, a hitelkártya bírálatot nem befolyásolja.Érdeklődjön a részletekről!

+36

*Kötelező mezők

Az igénylés menete három lépésben

Regisztráció

Töltse ki az adatlapot otthonról, kényelmesen!

Kapcsolatfelvétel

Hamarosan felkeressük Önt a megadott elérhetőségeken.

Találkozó

Keresse fel bankfiókunkat, hogy véglegesítse igénylését!