Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Jelzálogkölcsön Hitelfedezeti Biztosítás

Könnyítse saját és családja életét

Jelzálogkölcsön Hitelfedezeti Biztosítás
Védelem családjának bármely okból bekövetkező halál esetén: a Biztosító fizeti a fennálló tartozást.  
Védelem 69%-os meghaladó egészségkárosodás esetén 
Segítség regisztrált munkanélküliség vagy keresőképtelenség esetén 

Igényelhető szolgáltatási csomag és díja

1. Szolgáltatási csomag fedezeti köre 2. Szolgáltatási csomag fedezeti köre
Bármely okból bekövetkező halál esetére szóló szolgáltatás Bármely okból bekövetkező halál esetére szóló szolgáltatás
Bármely okból 
bekövetkező, 69%-ot meghaladó egészségkárosodás (rokkantság) esetére szóló szolgáltatás
Bármely okból 
bekövetkező, 69%-ot meghaladó egészségkárosodás (rokkantság) esetére szóló szolgáltatás
Keresőképtelenségi szolgáltatás
Munkanélküliségi szolgáltatás
A biztosítási szolgáltatási
díj a választott csomagtól
függően a havi
törlesztőrészletre vetítve:

 
5,39 % 9,99 %
Két szolgáltatási csomag közül választhat. Igény esetén hitelenként 3 adósra is kiterjeszthető ajánlatunk. Biztosítottanként akár eltérő szolgáltatási csomag is választható.
Amennyiben egy hitelhez kapcsolódóan több adós is csatlakozik a biztosításhoz, akkor minden Biztosított havi biztosítási szolgáltatási díjából 5% kedvezményt adunk.

Hogyan lehet igényelni a biztosítási szolgáltatást?

Jelzálogkölcsönéhez hitelfedezeti biztosítást igényelhet:

 • jelzálogkölcsön igényléssel egyidejűleg hiteltanácsadójánál
 • személyesen bármely Sberbank bankfiókban

 • 10 millió forintot meghaladó hitelösszeg esetén a biztosítási szolgáltatás igénylésére kizárólag személyesen, bankfiókunkban van lehetőség.

Igénylési feltételek 

Jelzálogkölcsönéhez hitelfedezeti biztosítást igényelhet:

 • Jelzálogkölcsön igényléssel egyidejűleg hiteltanácsadójánál
 • Személyesen bármely Sberbank bankfiókban

Mikortól érvényes a biztosítási szolgáltatás?

A Biztosító kockázatviselésének kezdete:

 • amennyiben az igénylés a folyósítás előtt történt, akkor a kockázatviselés kezdete megegyezik a jelzálogkölcsön folyósításának napjával
 • amennyiben az igénylés a folyósítás után, írásban történt, akkor a kockázatviselés kezdete a Biztosított által aláírt Biztosítotti nyilatkozat Bankhoz történő megérkezését követő nap 0:00 óra
 • amennyiben az igénylés a folyósítás után, telefonon történt, akkor a kockázatviselés kezdete a Biztosított által tett szóbeli nyilatkozatot követő nap 0:00 óra
 • 10 millió forintot meghaladó hitelösszeg esetén a Biztosító egészségi kockázatelbírálást végez. Ilyen esetekben a kockázatviselés kizárólag a Biztosító pozitív döntése esetén, a pozitív döntést követően kezdődhet meg.

 • A kockázatviselés munkanélküliségi kockázat tekintetében a 6 hónapos várakozási idő elteltét követő napon kezdődik.

Kárbejelentés

 • A biztosítási eseményt annak bekövetkeztétől számított 15 napon belül (munkanélküliségi és keresőképtelenségi szolgáltatási igény esetében 75 napon belül) kell bejelenteni, ami megtehető személyesen a Biztosító ügyfélszolgálati irodáiban, vagy a Biztosító (www.generali.hu) honlapjáról letöltött Szolgáltatási igénybejelentő pénzügyi intézmények termékeihez kapcsolódó személybiztosításokhoz című dokumentum kitöltésével (Karbejelentés/Élet-Egészség-Baleset Kárrendezési Tudnivalók/ Pénzügyi intézmények termékei) és a Biztosító 7602 Pécs Pf.: 888 címére, vagy elektronikusan a generali.hu@generali.com email címre illetve a 06-1-451-3857 faxszámra történő megküldésével.
  A biztosítási szolgáltatási igény bejelentéséhez a biztosítási Szolgáltatási igénybejelentő nyomtatvány és a Feltételekben meghatározott dokumentumok csatolása szükséges. Amennyiben a biztosítási eseménnyel, annak bejelentésével kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, úgy hívja a Biztosító Telefonos Ügyfélszolgálatát hétköznapokon 8 és 20 óra között a +36 1 452 3333 telefonszámon.
  Kárbejelentését a leggyorsabban a https://www.generali.hu/EletKarbejelento oldalon intézheti, a gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, csatolja a kitöltött szolgáltatási igénybejelentő nyomtatványt is.
  A Biztosító felügyeleti szerve: Magyar Nemzeti Bank, 1054 Budapest, Szabadság tér 8-9.

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a biztosítotti jogviszony megléte nem mentesíti Önt a Bank felé fennálló, Hitelszerződésből eredő kötelezettségeinek teljesítése alól. Biztosítási esemény esetleges bekövetkezése esetén a mielőbbi teljesítés érdekében kérjük a szolgáltatási igény mielőbbi bejelentését és a Biztosítóval történő együttműködést.
 • Kérjük, hogy a kitöltött kárbejelentő lapot és a mellékelt dokumentumokat a 06-1-451-3857 számra faxolja el, vagy küldje el aláírva, szkennelve a generali.hu@generali.com email címre.
 • Amennyiben bejelentését postán szeretné továbbítani, megteheti a következő címre: Generali Biztosító Zrt. 7602 Pécs, Pf.: 888.
 • A Biztosítási szolgáltatással kapcsolatos kérdése esetén a Biztosító Telefonos Ügyfélszolgálata nyújt tájékoztatást a 06-40-200-250-es telefonszámon (külföldről a + 36-1-452-3333-on elérhető). A Biztosító munkatársai munkanapokon 8.00 és 20.00 óra között fogadják hívását. A Biztosító az igény elbíráláshoz szükséges valamennyi okmány beérkezését követő 15 napon belül teljesít a Bank részére. A Biztosító mindig írásban értesíti Önt az elbírálás eredményéről. Ön köteles a kölcsöntartozását mindaddig a Bank felé törleszteni, amíg a Biztosító a szolgáltatási igényről döntést nem hoz.

Főbb mentesülések és kizárások

A Biztosító nem nyújt szolgáltatást, ha

 • a káresemény összefüggésben áll a kockázatviselés kezdetét megelőzően már fennálló betegséggel, egészségkárosodással (rokkantsággal)
 • a munkaviszony a biztosítás első 180 napjában, vagy a próbaidő alatt, vagy közös megegyezéssel szűnik meg
 • a 60 napot meg nem haladó keresőképtelenség, munkanélküliség esetén

 • A biztosítás részleteit, köztük a mentesüléseket és kizárásokat megtalálja a Biztosítási feltételekben.

 • Jelen rövidített tájékoztató a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza, a közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató nem minősül biztosítás ajánlásának, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a Biztosítási Feltételekben talál. A Hitelfedezeti biztosítás igénylése opcionális, a jelzálogkölcsön bírálatot nem befolyásolja.Érdeklődjön a részletekről!

+36

*Kötelező mezők

Az igénylés menete három lépésben

Regisztráció

Töltse ki az adatlapot otthonról, kényelmesen!

Kapcsolatfelvétel

Hamarosan felkeressük Önt a megadott elérhetőségeken.

Találkozó

Keresse fel bankfiókunkat, hogy véglegesítse igénylését!

Fair számlacsomag

Fair számlacsomag

Méltányos, és az is marad. Számlaforgalmával arányos, átlátható kedvezményeket kínálunk, a fair play jegyében. Mert szerintünk csak így érdemes.

Tovább

Fair Adósságcsökkentő hitel

Fair Adósságcsökkentő hitel

Van, amiből érdemes minél többet beszerezni – az adósság nem ilyen. Csökkentse a Fair Adósságcsökkentő hitellel!

Tovább

Tartós Befektetési Számla

Tartós Befektetési Számla

Forduljon hozzánk, ha megtakarításaiból a legtöbbet szeretné kihozni. Legyen ez egy igazi, gyümölcsöző barátság kezdete!

Tovább

Sberbank Életbiztosítás

Sberbank Életbiztosítás

Kiszámítható segítség minden élethelyzetben.

Tovább