Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Folyószámla hitelkeret

 • 0% kamat 6 hónapig* Kedvezményes THM: 0%

 • 7. hónaptól a kamat: 20,99% THM: 23,49%

 • Biztonságot nyújt, ha váratlan kiadás éri! 


A termék értékesítését a Bank 2020.07.02. napját követően átmenetileg felfüggeszti.

A hitelkeret szabadon felhasználható
Azonnali likviditást biztosít
Nincsenek kezdeti vagy fix költségek, a ki nem használt hitelkeret kamat és költségmentes
A számlára érkező jóváírások automatikusan feltöltik a keretet és csökkentik a tartozást
A visszatöltött összeg újra felhasználható
Fix kamatozású hitelkamat 6 hónapig: 0% (THM 0%) 7. hónaptól 20,99% (THM: 23,49%)

Akció: 0% kamat 6 hónapig*

*Akció: 2020. május 04-től befogadott folyószámlahitelek esetén bankunk az első folyósítás hónapját követő 7. hónap első munkanapját megelőző napig terjedő időtartamban fennálló, a hitelkeret terhére folyósított kölcsönből eredő tartozás után ügyleti kamatot nem számít fel.

A folyósítás hónapját követő 7. hónap első munkanapjától a folyószámlahitel kamata a folyósítás hónapjától a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet fizetési moratóriumra vonatkozó részletszabályairól szóló 62/2020. (III. 24.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 9. § (2) bekezdés szerinti időszak alatt (várhatóan 2020. december 31-ig) a fennálló, a hitelkeret terhére folyósított kölcsönből eredő tartozás után úgy kerül meghatározásra, hogy a kedvezményes THM ne haladja meg az adott naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamat 5 százalékponttal növelt értékét.

A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet fizetési moratóriumra vonatkozó részletszabályairól szóló 62/2020. (III. 24.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 9. § (2) bekezdés szerinti időszakot követően (várhatóan 2021. január 01-től) a folyószámlahitel kamata a folyósításkor hatályos hirdetményben meghatározott mértékű. Az akció visszavonásig érvényes.

Mi is az a folyószámla hitelkeret?

 • A lakossági folyószámlahitel előre nem tervezett, váratlan kiadásokra nyújt rugalmas megoldást. A folyószámla-hitelkeret a Sberbanknál vezetett lakossági forint fizetési számlához kapcsolódik. A folyószámlahitellel Ön a fizetési számláját a hitelkeret erejéig szabadon megterhelheti, vásárolhat vagy szabadon vehet fel készpénzt bankkártyájával bármikor. Az igénybevett összeg törlesztése rugalmasan történik, a számlájára érkező jóváírások a hitelkeretet automatikusan visszatöltik.

Kinek ajánljuk a Sberbank Folyószámla-hitelkeretet?

 • akik egy folyamatosan hozzáférhető kényelmes megoldást keresnek
 • akik számára fontos a rugalmasság
 • akik számára fontos, hogy csak az igénybevett összeg után fizessenek kamatot

Hogyan működik a Sberbank Folyószámla hitelkeret?


 • Az ábrázolt esetben 30 000 Ft került felhasználásra a folyószámla-hitelkeretből. A havi fizetése megérkezésével a felhasznált összeg automatikusan visszafizetésre kerül, így a Bank 7 napra mindössze 122,44 Ft kamatot számított fel. A fenti ábra a 2016. júniusi hónap alapján került kiszámításra.
   

Igénylési feltételek

 • Életkora 18. életévtől lejáratkori 70. életévig terjed. Amennyiben az ügyfél a 18. életévét nem töltötte be vagy a futamidő vége előtt betölti a 70. életévét, akkor olyan kezes bevonása szükséges, aki az életkori feltételeknek, és az alábbi feltételeknek megfelel
 • Nem szerepel negatív információval a KHR – ben.
 • Legalább 3 hónapos lakossági bankszámlamúlttal rendelkezik bármely hazai hitelintézetnél, vagy Bankunknál amelyre legalább havi nettó 68.000 Ft igazolható jövedelme érkezik.

Igénylés dokumentumai

 • Érvényes személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél
 • Lakcímkártya
 • Jövedelem dokumentumai:
  Utolsó 3 havi bankszámlakivonat (bankfiókunkban nyomtatott e-számlakivonat, tranzakciós lista), amelyre az elmúlt 3 hónapban munkabér vagy nyugdíj összegének jóváírása érkezik attól a munkáltatótól, amelyet az igénylő nyomtatványon munkáltatónak megjelöl  (Bankunknál lévő munkabérszámla vezetés esetén Bankunk gondoskodik ennek meglétéről) 

Mekkora a THM értéke?

 • THM értéke: 23,49%**
  Kedvezményes THM: 0%*

  Forint folyószámlahitel esetén: Teljes hiteldíj mutató (THM) 375 ezer Ft összegű hitelkeretre és 3 éves futamidőre, 0 Ft számlavezetési díjjal. A kölcsön THM-e 0,00% a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet fizetési moratóriumra vonatkozó részletszabályairól szóló 62/2020. (III. 24.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 9. § (2) bekezdés szerinti időszak alatt (várhatóan 2020. december 31-ig) azzal, hogy amennyiben a jogszabályban meghatározott határidő meghosszabbításra kerül úgy a kamatkedvezmény időszaka is ezen módosítással egyezően meghosszabbodik.  A kölcsön THM-e 23,49 % a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet fizetési moratóriumra vonatkozó részletszabályairól szóló 62/2020. (III. 24.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 9. § (2) bekezdés szerinti időszakot követően (várhatóan 2021. január 01-től).

  ATHM kalkulációja a meghírdetéskori aktuális feltételek szerint, a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Ha az ügyletre vonatkozó Hirdetmény szerinti feltételek vagy a jogszabályok változnak, a THM értéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a kamatkockázatot. 
 • Reprezentatív példa: 
       
  Konstrukció neve Hitelkamat Hitel teljes díja Hitel teljes összege Hitel futamideje Teljes hiteldíj mutató (THM %) Fizetendő teljes összeg Törlesztő részlet
  Mértéke (%) Típusa
  Forint folyószámlahitel 0* Fix kamatozás 138 529 Ft 375 000 Ft 3 év 0* 513 529 Ft 10 714 Ft*
  20.99** 23,49** 14 479 Ft**
   
  A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet fizetési moratóriumra vonatkozó részletszabályairól szóló 62/2020. (III. 24.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 9. § (2) bekezdés szerinti időszak alatt (várhatóan 2020. december 31-ig) azzal, hogy amennyiben a jogszabályban meghatározott határidő meghosszabbításra kerül úgy a kamatkedvezmény időszaka is ezen módosítással egyezően meghosszabbodik.
  **A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet fizetési moratóriumra vonatkozó részletszabályairól szóló 62/2020. (III. 24.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 9. § (2) bekezdés szerinti időszakot követően (várhatóan 2021. január 01-től).

  A reprezentatív példa során 2020.05.14. napi folyósítással kalkuláltunk.
   
 • A Folyószámla hitelkeret szolgáltatást lakossági ügyfelek vehetik igénybe. A jelen dokumentumban foglalt információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen hirdetésben foglalt tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, a bank ajánlati kötöttséget kizárja, valamint az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal.
  A Bank fenntartja az egyedi elbírálás jogát. Részletes feltételekről a Bank fiókjaiban érdeklődhet. A termékek részletes szabályait és az egyéb általános feltételeket a Bank aktuális Folyószámlahitelek magánszemélyek részére Hirdetménye, valamint a Bank Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.
  Amennyiben a jövőben nem kíván ilyen jellegű tájékoztatást kapni, ez iránti igényét a +36-1-5-57-58-59 telefonszámon vagy a sberbank@sberbank.hu e-mail vagy 1088 Budapest, Rákóczi út 7. postai címen jelentheti be.Érdeklődjön a részletekről!

+36

*Kötelező mezők