Lakossági ügyfelek
Vállalkozások

Folyószámla hitelkeret

 • 0% Kamat 6 hónapig*
  Kedvezményes THM: 0%

 • 7. hónaptól kamat: 20,99%, THM: 23,49%

A hitelkeret szabadon felhasználható
Azonnali likviditást biztosít
Nincsenek kezdeti vagy fix költségek, a ki nem használt hitelkeret kamat és költségmentes
A számlára érkező jóváírások automatikusan feltöltik a keretet és csökkentik a tartozást
A visszatöltött összeg újra felhasználható
Fix kamatozású

*Akció: 0% kamat 6 hónapig

Akció: 2021.01.04-től befogadott folyószámlahitelek esetén bankunk az első folyósítás hónapját követő 7. hónap első munkanapját megelőző napig terjedő időtartamban fennálló, a hitelkeret terhére folyósított kölcsönből eredő tartozás után ügyleti kamatot nem számít fel.

A folyósítás hónapját követő 7. hónap első munkanapjától a folyószámlahitel kamata a folyósításkor hatályos hirdetményben meghatározott mértékű.  Az akció visszavonásig érvényes.

Mi is az a folyószámla hitelkeret?

 • A lakossági folyószámlahitel előre nem tervezett, váratlan kiadásokra nyújt rugalmas megoldást. A folyószámla-hitelkeret a Sberbanknál vezetett lakossági forint fizetési számlához kapcsolódik. A folyószámlahitellel Ön a fizetési számláját a hitelkeret erejéig szabadon megterhelheti, vásárolhat vagy szabadon vehet fel készpénzt bankkártyájával bármikor. Az igénybevett összeg törlesztése rugalmasan történik, a számlájára érkező jóváírások a hitelkeretet automatikusan visszatöltik.

Kinek ajánljuk a Sberbank Folyószámla-hitelkeretet?

 • akik egy folyamatosan hozzáférhető kényelmes megoldást keresnek
 • akik számára fontos a rugalmasság
 • akik számára fontos, hogy csak az igénybevett összeg után fizessenek kamatot

Hogyan működik a Sberbank Folyószámla hitelkeret?


 • Az ábrázolt esetben 30 000 Ft került felhasználásra a folyószámla-hitelkeretből. A havi fizetése megérkezésével a felhasznált összeg automatikusan visszafizetésre kerül, így a Bank 7 napra mindössze 122,44 Ft kamatot számított fel. A fenti ábra a 2016. júniusi hónap alapján került kiszámításra.
   

Igénylési feltételek

 • Életkora 18. életévtől lejáratkori 70. életévig terjed. Amennyiben az ügyfél a 18. életévét nem töltötte be vagy a futamidő vége előtt betölti a 70. életévét, akkor olyan kezes bevonása szükséges, aki az életkori feltételeknek, és az alábbi feltételeknek megfelel
 • Nem szerepel negatív információval a KHR – ben.
 • Legalább 3 hónapos lakossági bankszámlamúlttal rendelkezik bármely hazai hitelintézetnél, vagy Bankunknál, amelyre legalább havonta a mindenkori minimálbér összegével megegyező jövedelem érkezik.

Igénylés dokumentumai

 • Érvényes személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél
 • Lakcímkártya
 • Jövedelem dokumentumai:
  Utolsó 3 havi bankszámlakivonat (bankfiókunkban nyomtatott e-számlakivonat, tranzakciós lista), amelyre az elmúlt 3 hónapban munkabér vagy nyugdíj összegének jóváírása érkezik attól a munkáltatótól, amelyet az igénylő nyomtatványon munkáltatónak megjelöl  (Bankunknál lévő munkabérszámla vezetés esetén Bankunk gondoskodik ennek meglétéről) 

Mekkora a THM értéke?

 • THM értéke: 23,49%

  Forint folyószámlahitel esetén: Teljes hiteldíj mutató (THM) 375 ezer Ft összegű hitelkeretre és 3 éves futamidőre, 0 Ft számlavezetési díjjal. 

  A THM kalkulációja a meghírdetéskori aktuális feltételek szerint, a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Ha az ügyletre vonatkozó Hirdetmény szerinti feltételek vagy a jogszabályok változnak, a THM értéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a kamatkockázatot. 
 • Reprezentatív példa: 
       
  Konstrukció neve Hitelkamat Hitel teljes díja Hitel teljes összege Hitel futamideje Teljes hiteldíj mutató (THM %) Fizetendő teljes összeg Törlesztő részlet
  Forint folyószámlahitel 20,99 Fix kamatozás 138 200 Ft 375 000 Ft 3 év 23,49 513 200 Ft 14 469
  Forint folyószámlahitel
  Sberbank a munkahelyen programban igénylő munkavállalók részére
  19,99 Fix kamatozás 131 090 Ft 375 000 Ft 3 év 22,26 506 090 Ft 14 275

  A reprezentatív példa során 2021.01.04. napi folyósítással kalkuláltunk.
 • A Folyószámla hitelkeret szolgáltatást lakossági ügyfelek vehetik igénybe. A jelen dokumentumban foglalt információk kizárólag tájékoztatásul, illetve a figyelem felkeltésére szolgálnak. A jelen hirdetésben foglalt tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, a bank ajánlati kötöttséget kizárja, valamint az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal.
  A Bank fenntartja az egyedi elbírálás jogát. Részletes feltételekről a Bank fiókjaiban érdeklődhet. A termékek részletes szabályait és az egyéb általános feltételeket a Bank aktuális Folyószámlahitelek magánszemélyek részére Hirdetménye, valamint a Bank Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.Érdeklődjön a részletekről!

+36

*Kötelező mezők